Vera Wilfried

Vera Wilfried

Od Vera Wilfried
Zdravo,
Jaz sem gospa Vera Wilfried iz Abidjan (Slonokoščena obala). Sem 22-letna deklica sirota, ki je zaradi tega, ker nimam staršev, ki ga imam (10.500.000,00 ameriških dolarjev). Deset milijonov, petsto tisoč enotnih državnih dolarjev. Ki sem ga podedoval od svojega pokojnega očeta. Vložil je sklad v fiksni / neprekinjenem računu v eni od glavnih bank tukaj v Abidjanu, moj oče pa je moje ime uporabil kot edino hčer in edini otrok za naslednjega sorodnika v sklad.
Prosim vas, prosim, da to vprašanje ne obravnavate z valom roke, morda zaradi razdalje in pomanjkanja znanja neznane osebe, resnično potrebujem vašo pomoč v zvezi s tem in vam zagotavljam, da nikoli ne boste obžalili, da ste v stiku s jaz.
Prosim vas, da se brezplačno oslobodite in mi pomagate, da vidite, da se ta denar prenese na vaš položaj v naložbeni projekt v vaši državi.
Zagotavljam vam, da je ta prenos legitimen in 100% brez tveganja
Drugič, ob popolnem sprejemu dela z mano v zvezi s tem namenom vljudno navedite svoj interes, tako da odgovorite nazaj, da vam bom posredoval potrebne podatke in podrobnosti o tem, kako nadaljevati, vam bom ponudil 20% denarja za za svojo pomoč mi.
Potrebujem vašo pomoč, če ste prepričani, da mi boste pomagali vlagati sklad v vaši okrožju, zdaj za več podrobnosti.
Hvala
Vera Wilfried